Thursday, June 12, 2014

Random story

     Assalamualaikum and selamat petang . Hah lama tak update blog . okay , sekarang da naik sem . Alhamdulillah laa , dapat masuk class A again . wooo . okay yang tak best nya , bila tak kenal classmate , tak ade yang boleh sekepala dgn aku . bapak sedih . *sob sob* . Okay , aku sedih , bila ramai kawan yang rapat dgn aku , dismiss , aku sedih gila weii . tak ramai pun yang lepas . tak tahu laa bila dpt jumpa korang lagi . *kesat airmata*
   Korang ? ingat lagi tak perjanjian kita dulu , nak sama class , masuk class A , semua kawan rapat dalam satu class ? mesti korang lupa kan ? hahaha . Korng ? Aku tunggu korang kat class A .  Aku happy ape , tengok peningkatan korang , makin lama makin bagus . aku pun akan cuba kekal kan kedudukan aku , and tunggu korang and kita akan dpt bersama . fuhh . sedih pulak , heee . 
    Heyy , tadi aku baca blog senget aku . hahaha . citer pasal si dia ehh senget . bagus laa . bahagia sekarang . i'm happy for you *baling bunga* . hahaha . bagus laa . senget da makin happy , da ade org jaga , tak laa aku risau sgt . lagi pun sejak cuti sem , aku jarang text dia . bukan ape , aku tak ade internet , nak whatsapp tak bole . nak text , mahal ! hahaha . bapak kedekut . hee . selalu jugak tunggu dia call ke ape . bila suruh call , baru call . haha ape laa . semoga terus terusan bahagia and gembira . 
    Okay , yang ni pasal roomate pulak . okay , aku ade roomate baru , selain daripada my montel shira and my anak cino jannah . haha . ade citer pasal bilik . Time daftar hari tu , g pejabat asrama nak kunci bilik , bila pergi , tengok2 , tak sebilik dgn shira and jannah . sedih laa jugak , da laa class tak sama , bilik pun tak sama . lepas tu , g asrama , masuk bilik , besar kowt bilik , satu bilik 6 orang . yela da masuk asrama lain , dulu asrama lama , satu bilik 4 je . lepas letak barang balik . hari ahad dtg balik . pasto lepak bilik shira . tgok bilik dia 2 kosong . hurmm mcm ade peluang nie . haha . malam tu tidur bilik dia . malam besok nya , tidur lagi , dlm pukul 10 mlm , warden dtg , aku nie tgah baring , tiba2 warden ckp , nie kenapa merempat nie . semua gelak , pasto tanya warden , nie kosong ke 2 , sebab gmah tgok nama , org tu duduk bilik lain , then warden kasi tukar . hahaha . happy gila aku dengan jannah , malam tu jugak aku dgn jannah , amik brg ! 
  Hmm . okay laa , nak siap kan kerja presentation esok , ishh . baru minggu pertama da ade present semua , sabar je laa wahai hati . *waving hand* byebye . xoxo . :*

No comments:

Post a Comment